Време за надежда

Време за надежда Снимка: DogsAndCats.bg

„Време за надежда“ е инициатива на синоптиците на NOVA, които в навечерието на Бъдни вечер решиха да отворят сърцата си, за да пуснат вътре светлината и доброто. Добре познатите ни лица от прогнозата за времето – Николай Василковски, Никол Станкулова, Лора Георгиева и Стефани Обадяру станаха посланици на една благородна кауза, влизайки в ново амплоа с една цел – да помогнат на изоставени животни да получат нов дом и грижовни стопани. 

Така всеки петък от малкия екран освен водещите по време на живото включване имаше и още един, четириног и безкрайно симпатичен синоптик, който се надява бъдещият му стопанин да го е гледал. И да го избере за част от семейството си. Защото, когато осиновяваме животно, ние не помагаме само на него, но и на себе си. Учим се на емпатия, ставаме по-добри и даваме шанс на едно четириного, сблъскало се с най-лошата страна от човешката природа, отново да повярва в доброто. 

Ние от DogsandCats.bg вярваме в това, че да осиновиш домашен любимец е едно от най-благородните и смислени неща, които човек може да направи в живота си. Защото едва ли би имало по-благодарни, верни и любящи приятели от животните, които са останали без дом. За това и за нас е напълно естествено да прегърнем „Време за надежда“, продължавайки добрата кауза и онлайн. 

Обединявайки дружно усилия с NOVA се надяваме да дадем по-голяма гласност на проблема и да помогнем да се увеличат успешните осиновявания. Целта ни е да се превърнем едно уютно онлайн местенце, където заедно с всички организации, ръка за ръка и от сърце, да дадем шанс на повече бездомни животни да намерят своето ново, любящо семейство. 

Искрено се надяваме, че заедно с нашите партньори ще помогнем за намаляване на броя на купените и изоставени животни, показвайки ползите от осиновяването. Иска ни се да мислим, че възпитаваме у читателите си осъзнатост – не само що се отнася до грижите за домашните любимци, но и при всички избори, свързани с това да решиш да отглеждаш куче или котка. Защото – що се отнася до самите животни, това е ангажимент за цял живот. 

Оптимисти сме и вярваме в щастливия край, макар че се надяваме това да е едно красиво, изпъстрено с емоции начало за всички кучета и котки, които намерят новия си дом. А от наша страна можете да разчитате, че ще проследим процеса и след осиновяването. Ще се радваме да разберем как се адаптира животното в новия си дом, а защо не – и да ни разкажете за първите си дни заедно! 

Вашата добрина е вдъхновение! 

Не се колебайте да се свържете с нас на: marketing@netinfo.bg – нека помогнем заедно!