Харесвате ли ни? Гласувайте за DogsАndCats.bg за Сайт на годината!

куче Гетсби Снимка: Личен архив

С къпи кучешки и котешки хора! Имаме щастието да Ви съобщим, че DogsАndCats.bg се състезава в конкурса „Сайт на годината“

Надпреварата се случва в различни категории и е организирана от Фондация за активно развитие на уеб. Тяхната мисия е да предоставят платформа за развитие и подкрепа на уеб – агенции, компании, професионалисти и хора с амбиции в сферата.

Всички участници в конкурса ще бъдат оценени от национално жури, съставено от експерти по програмиране, уеб дизайн и дигитален маркетинг. Победителите ще получат престижното отличие „Сайт на годината“ за съответната категория, уникална статуетка и грамота. Журито ще даде и специална награда за принос в развитието на българската уеб среда. 

Ако ни харесвате, следите или просто сте ни отворили случайно (за всичко си има първи път, но ние ви гарантираме – няма да е последното ви посещение!), можете да ни подкрепите като дадете своя глас! Ще се радваме да се уверим, че сме на прав път и това, което правим като екип има значение, получава подкрепа и се цени!

Dogsandcats.bg

куче ГетсбиСнимка: Личен архив

Как да гласувате за нас? 

  • Последвайте линка: https://bgweb.bg/s/votepublic/
  • Изберете категория „Медиен сайт“
  •  Цъкнете DogsandCats.bg

Бързо и лесно – толкова, че дори домашният ви любимец би се справил!

Благодарим ви сърдечно!