Лапички в движение: фотоконкурс за кучета и котки

лапички в движение Снимка: DogsAndCats.bg

У лови момента, снимай домашния си любимец и спечели награда!

Признайте честно, колко снимки на домашния си любимец имате в телефона си? Знаем добре, че за всеки горд собственик на куче или коте няма нищо по-сладко, мило, забавно или смешно от четириногия му другар! Защо не споделите малко от това вълшебство и с нас, като в същото време спечелите и награда! 

куче и котеСнимка: iStock

Ние от DogsAndCats.bg празнуваме любовта и радостта, които нашите космати приятели внасят в живота ни. А какъв по-добър начин да отбележим това с фотоконкурс, преливащ от усмихната любов, пъргави лапички и мека козина?

Вземете камерата и издебнете домашния си любимец в движение – в най-шантавата, нелепа или разтапяща от умиление поза, в която успеете да го уловите! Темата на фотоконкурса ни е... всъщност темата е Любов! А най-вярната и искрена обич има четири лапички и мека козина!

Конкурсът е за кучета и котки, без възрастово ограничение за животните, без предимство за породите. И най-важното – не ви е нужно специално осветление или декор, колкото по-естествено и непринудено щракнете опашатия си приятел, толкова по-добре!

куче и котеСнимка: iStock

Можете да откриете още за фотоконкурса Лапички в движение ТУК.

А за най-оригиналните снимки, събрали най-много харесвания, ще има чудни награди! Можете да зарадвате домашния си любимец с:

  • Комплекс за стави за кучета: Вкусни и здравословни хапки - 30 хапки.
  • Омега-3 масло за стави за котки и кучета: Богато на омега-3 масло - 250 мл.
  • Омега-3 масло за кожа и козина за котки и кучета: Богато на омега-3 и омега-6 масло - 250 мл.