10 знака, че сте луди на тема кучета

куче човек щастие Снимка: iStock

Д обре, държим да започнем с уговорката, че това е много добро нещо! Защото, ако не беше, едва ли щяхме да му посветим цял материал! И знаете ли защо? Защото кучетата са страхотни! 

И така, как да разберете дали наистина сте луди по четириногите? Е, има някои издайнически признаци. Или може би е по-правилно да кажем, почетни знаци?

куче човекСнимка: iStock

Ето кратък, но надяваме се – забавен списък от основните признаци, които показват, че сте луди на тема кучета: 

Dogsandcats.bg
  • Мокрото куче не ви мирише лошо.

Е да, не е най-привлекателната миризма на света. Но действително не разбирате защо всички роптаят – в крайна сметка, нали това означава, че косматият ви другар се е забавлявал?

  • Ако има филм с участието на куче, вече знаете, че ще ви хареса.

Нека си го признаем – това са най-добрите филми. Освен ако кучето не оживее накрая. Тогава това официално е най-тъжният филм, който някога сте гледали. 

куче човекСнимка: iStock

  • Обичате да правите подаръци на кучето си.

Бихте се отказали да харчите пари за себе си, за да можете да купите на кучето си няколко лакомства или играчки в повече. 

  • Всяка дейност, която включва кучето ви, обикновено е любимото ви нещо.

Паркове, кафенета или магазини, които ви позволяват да влезете с домашния си любимец – знаете всички в района и те са предпочитани места за посещение. Да, може да звучи малко лудо, но истината е, че животът просто е по-добър, когато кучето ви е с вас. 

куче човекСнимка: iStock

  • Социалните ви профили са пълни със сладки снимки на кучето ви.

Има ли изобщо нещо друго, което си струва да се види? Не мислим така! 

  • Кучешките косми никак не ви тревожат.

Някои хора не приемат особено добре линеенето на кучетата, но на вас това не ви пречи. Всъщност, то просто означава, че получавате големи прегръдки от домашния си любимец, при това често! 

куче човек щастиеСнимка: iStock

  • Планирате дейностите си според нуждите на кучето си.

Ще пътувате извън града? Може ли кучето ви да дойде с вас? И е без значение дали навън е топло или студено, домашният ви любимец винаги може да разчита, че ще излезете навън с него, за да поиграете и да се раздвижите. 

  • Любимото ви извинение е: „Не мога, кучето ми има нужда от мен“.

Все пак, кучето ви е винаги до вас и ви възнаграждава с цял живот, изпълнен с обич и лоялност. Така че да, съвсем нормално е да му отвърнете със същото.

куче човекСнимка: iStock

  • Никога след милиони, милиарди години не бихте могли да си представите живот без кучета в него.

Котките са сладки, гущерите – интересни, птиците са красиви, а конете са горди и божествени. Но нито едно от тях не е равностойно на куче. Точка.

  • Често дарявате за различни каузи

Винаги, когато видите, че някое куче има нужда от дом или се събират средства за лечението му, сте готови да се отзовете. И тичате, за да грабнете дебитната си карта. Тези четириноги имат нужда от вас!

куче човекСнимка: iStock

 

 

Виж още