DogsAndCats.bg празнува своя втори рожден ден!

DogsAndCats Снимка: DogsAndCats.bg

DogsAndCats.bg отбелязва своя втори рожден ден! 

Вълнуваме се, че празнуваме втория си рожден ден и без съмнение можем да кажем, че сме двойно по-благодарни, мотивирани и вдъхновени да изразяваме любовта си към нашите кучета и котки! Ежедневно получаваме много запитвания и въпроси от вас - факт, който може само да ни радва и да ни насочи, че сме на прав в път! Защото целта на DogsAndCats.bg винаги е била тази - да създадем едно виртуално място, където всеки собственик на домашен любимец да открие по нещичко за себе си!

През изминалата 2023 г. година сайтът ни проведе фотоконкурс, в който участваха много кучета и котки, снимани в любопитна, смешна, естествена или спяща поза, а победителите зарадваха своите домашни любимци с добавки за още по-красива козина и здрави стави. DogsAndCats.bg отново присъства и на Международната изложба за котки, която се проведе през май месец в София. Какви изненади е подготвил редакторският екип през новата година, любителите на животни ще разберат много скоро.

Платформа DogsAndCats.bg е част от водещата дигитална медийна и технологична компания Нет Инфо. Сайтът ни събира на едно място качествено и достоверно съдържание, предназначено за всички настоящи и бъдещи собственици на кучета и котки. Полезната информация е поднесена на разбираем език за всички потребители, които искат да получат допълнителни знания и опит в отглеждането на животните.

Dogsandcats.bg