Киноложки съюз България ни кани на изложбите „Короната на София“

Киноложки съюз България Снимка: Киноложки съюз България

К иноложки съюз България кани своите членове и подръжници на Открити международни киноложки изложби за всички породи кучета "Короната на София" - 27 и 28 май 2023. Изложбите ще се проведат в двата дни на Стадиона на ФК „Казичене“. Регистрацията за участие започва от 9:00 ч. в деня на изложбата, а оценяването в ринга от 10:00 ч., съобщават организаторите. 

Кучетата ще бъдат оценявани международни съдии – експерти на FCI от Косово, Турция и България. За участие се допускат домашни любимци с редовни родословни документи, издадени от организации-членове на FCI (в т.ч. БРФК до 1.01.2022 г), Киноложки съюз България, както и от другите две организации-кандидати за членство във FCI - Български киноложки клуб (БКК) и БНФК.

До участие се допускат и кучета, с редовни клубни родословия, ако са издадени от съответните клубове, бивши членове на БРФК, и след 1.01.2022, но при спазване на изискванията на FCI. Няма условие тези клубове сега да членуват в някоя от киноложките организации-кандидати за членство във FCI. Такива например са кучетата от клубовете за Пинчер, Шнауцер, Пойнтер, Бобтейл, Бретон шпаньол, Йоркширски териер и др. 

Крайният срок за записване е 21 май, а повече информация за регистрацията, таксите и правилата за участие, както и къде можете да зададете въпросите си към организаторите, можете да откриете ТУK, a заявката за регистрация ТУК.

Dogsandcats.bg

 

Виж още