Бандата на 1500-те ни кани на Бандитски бутиков битак

Благотворителен коледен базар Снимка: Бандата на 1500-те

К оледа е уют, магия, чудеса и вяра в доброто. Това е най-хубавото време от годината, когато, макар навън да е студено, в сърцата ни трайно се настанява топъл и празничен дух. И може би единственото нещо, което може да ни направи по-щастливи, е да се опитаме да направи света мъничко по-добър за някого!

Кучетата от общинските приюти в София мечтаят за една вълшебна Коледа в топъл дом и с любящо семейство. Ако искате и вие да помогнете и да направите празника на опашатите симпатяги по-хубав, каним ви заедно да посетим благотворителния коледния базар на Бандата на 1500-те. Той ще се проведе между 12 до 18 часа в ресторант Crazy Diamond в София.

Благотворителен коледен базарСнимка: Бандата на 1500-те

На Бандитски бутиков битак, както организаторите го наричат, ще можете да откриете календари, чаши, тениски и още много ръчно направени изненади – както за животни, така и за хора. 

Dogsandcats.bg

Благотворителен коледен базарСнимка: Бандата на 1500-те

Подаръкът с кауза е в пъти по-ценен, а Бандата на 1500-те съществува именно благодарение на своите доброволци и даренията, които получава през годината. За това и за организаторите коледния благотворителен базар е толкова важен – средствата, събрани от него, ще помогнат да продължат и развиват дейността си през 2023 година, както за покриване на оперативните разходи (разходки, задомяване и медицински грижи), така и инвестициите в образователни и информационни кампании, целящи да се променят нагласите в обществото към бездомните и изоставени животни.

Благотворителен коледен базарСнимка: Бандата на 1500-те

Вземете и приятел – ще се видим там! Повече информация за събитието, можете да откриете на Фейсбук страницата му.

 

 

Виж още