Да намерим дом на Пикачу и Покемоните - Осинови ме -

бездомни кучета Снимка: Animal Rescue

П окемоните са 7 дребни кученца - 5 момчета и 2 момичета. Много симпатични, малко невротични, покемоните търсят най-добрите осиновители на света. Едно от тях вече си е намерило уютен дом и семейство, но останалите шест все още са в приюта на Animal Rescue, намиращ се на ул. Хан Богров 20 близо до София. 

Пикачу също е там и вече е нетърпелив да си намери спътник в живота, с който ще да прекара живота си. А животът му тепърва започва, защото Пикачу е все още младеж и не заслужава да губи дори и ден повече в приюта. Ваксинацията на него и роднините му вече е приключила и всеки, който иска да осинови някое от тях може да ги посети лично и да се увери, колко весело може да бъде в тяхната компания. 

бездомни кучетаСнимка: Animal Rescue

Пикачу и Покемоните ще останат малки кучета и могат да живеят както в къща с двор, така и в апартамент. Честите разходки ще са огромен плюс за тях, но най-важното е да си намерят верен приятел.

бездомни кучетаСнимка: Animal Rescue

Ако смятате, че Вашият бъдещ най-добър приятел е покемон, може да пишете лично съобщение във фейсбук страницата на организацията "Animal Rescue Sofia" или на office@arsofia.com, за да получите подробности за осиновителската процедура. 

А всяка събота между 11 и 16 часа в приюта на организацията на ул. Хан Богров 20, между селата Горни Богров и Долни Богров, се организират разходки с всички обитатели там. Така лично ще може да видите и Покемоните и да им отделите няколко минути за да се опознаете.