Братчетата с лъвски сърца Мишо и Мати търсят дом и семейство - Осинови ме -

бездомни кучета Снимка: Stray Angels

М ишо и Мати са невероятно мили и добри четириноги братя, които още от бебета споделят една и съща нелека съдба. Захвърлени са в една студена ноемврийска сутрин под камион, когато са били едва на няколко дни. А на всички, дори и на този, който ги изоставя е ясно, че те няма как да оцелеят сами при студените зимни условия. 

бездомни кучетаСнимка: Stray Angels

За щастие са открити от организацията Stray Angels, които успяват да ги приютят и да им намерят временен дом. През следващите няколко месеца двете братчета получават всички ваксини и бързо порастват, като се очаква те да достигнат около 20 килограма. Както при хората, братската обич между Мишо и Мати е много голяма и те са силно привързани един към друг. Любимото им занимание е игрите по между им, но те са един до друг и когато настъпи някаква опасност. 

бездомни кучетаСнимка: Stray Angels

Затова силно вярваме и се надяваме тези две братчета да бъдат осиновени заедно, за да не преживяват още едно разочарование. И двамата все още не са съвсем социални, но свикват много бързо с нови хора. Разбират се безпроблемно с други кучета и деца, но все още нямат изграден хигиенни навици. Могат да живеят както в къща с двор, така и в апартамент. 

Със сигурност в началото ще има нужда от търпение и доста работа докато свикнат с чуждото присъствие. Но все пак ние вярваме, че късметът няма да им изневери и този път и те ще намерят своя нов дом и семейство.

бездомни кучетаСнимка: Stray Angels

Ако искате Мишо и Мати да станат част от вашето семейство може да попълните въпросника за осиновяване на организацията Stray Angels на следния адрес: https://strayangels.org/vaprosnik-za-kandidat-osinovitel-na-bezdomno-angleche/ 

А ако имате някакви въпроси може да се обадите на телефон: 0888241161 или да пишете на  фейсбук страницата: https://www.facebook.com/StrayAngelsBulgaria

Мишо и Мати ще ви очакват с нетърпение!