Игривият и гальовен Кристофър Робин търси своя верен приятел - Осинови ме -

бездомно куче Снимка: NOVA

Л ицата на Прогнозата за времето на NOVA се превърнаха в посланици на доброто и продължават инициативата „Време за надежда“, чрез която търсят бъдещо семейство на изоставени четириноги приятели. Водещите призовават хората да правят осъзнат избор при осиновяване на бездомно куче, напомняйки че това решение е и голяма отговорност. Вече представихме някои от кученцата, които откриха свой нов дом, но има и такива, които все още очакват с нетърпение да дарят с безрезервна любов своя осиновител.

Едно такова кученце е Кристофър Робин, който точно както в любимата детска приказка „Мечо Пух“ се надява да открие своя нов приятел, който всеки ден ще радва с игривата си компания и весело присъствие. 

бездомно кучеСнимка: NOVA

Началото на живота на малкия Кристофър Робин не е билл щастливо, тъй като още като бебе е бил изхвърлен като ненужна вещ. Намерен е от две момичета, които чули кучешки лай от една канавка. Трудно успели да го хванат, тъй като 40-дневното захвърлено кученце много се страхувало. Но вече всичко това е в миналото!

Кристофър е вече тримесечен герой - смел, наперен и игрив. Живее в приемен дом с други животни. Името му не идва случайно. Както и в приказката, за него най-важното е да намери верен приятел, на който може да разчита и с който да преживее велики приключения. А дали тази приказка ще има щастлив край зависи само от нас.

бездомно кучеСнимка: NOVA

В момента малкия Кристофър тежи около 5 кг, като се очаква да стане средноголямо куче с тегло около 20 кг. Има всички необходими ваксини и с нетърпение очаква своето семейство, с което да споделят обич цял един живот. Намира се в град Перник, но пътуването с кола не е проблем за него. 

Ако смятате, че вие може да сте човека за този малък четириног герой може да пишете на мейл deedeerang@gmail.com или да се обадите на телефон 0878189464 и да се срещнете с Кристофър и хората, които в момента полагат грижи за него.