Да подарим щастливо детство на малката и пухкава Маги - Осинови ме -

бездомно животно Снимка: NOVA

М ного хора смятат месец март за месецът на жената. Затова и през първата му седмица гост в прогнозата за времето по NOVA беше една млада госпожица. Името и е Маги и в момента тя е почти на 6 месеца. Ние със сигурност знаем, че както в живота на хората, така и в живота на кучетата детството оставя най-ярки спомени.

Затова Маги не заслужава да изживее следващите дни и месеци в приют, сама и без човек, който да и даде нужните грижи и внимание и без любимите за всички четириноги разходки. Затова единственото спасение за Маги е тя да срещне човекът с главно "Ч", който да отдели едно малко кътче от своя дом за нея, както и малко кътче от сърцето си. В замяна на това малката дама ще му даде цялата си любов и ще му бъде верен приятел, така както само кучетата могат!

Маги има още няколко сестри, които също чакат да бъдат осиновени. Всички те се намират в приюта на „Екоравновесие“ за малки кучета, намиращ се в гр.София, кв.Сеславци, ул. „Стара планина“ №1. Може да се запознаете с тях в приюта, където се организират разходки с четириногите обитатели. А Маги и нейните сестри ще ви чакат с нетърпение и ще се надяват да си намерят нови приятели и нов дом! 

Още информация може да намерите и на сайта на организацията: www.ecoravnovesie.com, както и във фейсбук страницата: „Приют за кучета с. Горни Богров – Municipal Dog Shelter Gorni Bogrov, Sofia​“.