Малката Моника търси своето грижовно и любящо семейство - Осинови ме -

бездомно куче Снимка: Animal Rescue

К ато повечето четириноги приятели останали на улицата, животът на малката Моника започва като филм на ужасите! Едва на около 3 месечна възраст е изхвърлена, завързана в чувал. Случайни хора я намират и когато я изваждат, виждат кутре обляно в кръв и с изкривено лице. Най-вероятно преди да бъде захвърлена на пътя е била жестоко ритана в главата, от което челюстта и е била счупена на няколко места. Така Мони е закарана в приюта на Animal Rescue. 

бездомно кучеСнимка: Animal Rescue

Там след преглед вече е ясно, че за да може да се храни и да не се инфектира раната ще е нужна незабавна скъпоструваща операция. За щастие веднага се намират дарители и всичко завършва със щастлив край. Моника е успешно оперирана и бързо успява да се възстанови. 

В момента това прелестно куче вече е на 6 месеца. Преминалa е всички ваксинации и е кастриранa. Незаслужения ужас в началото на живота и вече е в миналото. В момента организацията Animal Rescue се опитва да поправи тази несправедливост, като намери хора, които да я обичат и глезят, както тя заслужава! 

бездомно кучеСнимка: Animal Rescue

Ако смятате, че вие сте този човек може да се свържете с организацията по един от следните начини: 

Да отидете лично до техния приют на адрес: ул. Хан Богров №20 , между селата Горни Богров и Долни Богров. Всяка събота между 11 и 16 часа в там се организират и разходки с всички обитатели на приюта. 

Да им пишете на мейл: office@arsofia.com или във фейсбук на: Animal Rescue Sofia.  

А Моника ще чака с нетърпение човека, който ще и стане истински приятел!