Рос, Рейчъл, Чандлър, Моника, Джоуи и Фийби искат да са твои най-добри приятели! - Осинови ме -

бездомни кучета Снимка: Четири лапи

П редставяме ви очарователните Рос, Рейчъл, Чандлър, Моника, Джоуи и Фийби, които очакват с нетърпение да се запознаят с бъдещите си стопани!

бездомно кучеСнимка: Четири лапи

Шестте мъничета са имали изключително лошия късмет да бъдат изоставени в Банкя, и то в недобро здравословно състояние. При първоначалния им преглед в клиниката за бездомни животни на Четири лапи се потвърди, че всички страдат от гиардия, в следствие на която бяха силно дехидратирани и с тегло доста под нормата.

При грижовните хора от клиниката те се възстановяват за отрицателно време благодарение на добрата диета и медикаментозното лечение. Няколко дни след пристигането си мъничетата започват да играят едно с друго и бързо да свикват с обстановката, както винаги кипяща от живот. 

бездомно кучеСнимка: Четири лапи

Кой от кой по-игриви и хаотично щъкащи напред-назад, малките калпазани най-сетне се усмириха пред камерата ни – две дълги и доста комични фотосесии по-късно, най-сетне можем да ви представим нашите Приятели в пълната им прелест. Досущ като незабравимите герои, на които са кръстени, Джоуи, Рос, Моника, Чандлър, Рейчъл и Фийби са заразно забавни и ужасно лесни за заобичване.  

бездомни кучетаСнимка: Четири лапи

Ако сте готови да приемете в сърцето и дома си някое от тези малки съкровища - разгледайте снимките на всички, пишете на Четири лапи и се запознайте с осиновителската им анкета ТУК.