Милата и дружелюбна Рокси, която обожава разходките - Осинови ме -

бездомно куче Снимка: FOUR PAWS
  • Име: Рокси
  • Пол:  женски
  • Предполагаема възраст: 13г.
  • Характер: енергична, дружелюбна
  • Размер: L / Голямо куче

Историята на Рокси

Рокси е мила и дружелюбна стара дама, доста енергична за възрастта си, любвеобилна е към хората, но е капризна към кучета - с някои се разбира, с други - не.  

бездомно кучеСнимка: FOUR PAWS

Рокси постъпва при Четири лапи по сигнал на граждани, които са я намерили до канала на бул. Евлоги Георгиев - в добро физическо и здравословно състояние, но малко уплашена - навярно изхвърлена от предишните си стопани. Първоначалният стрес премина, когато кучето разбра, че е попаднало при добри хора, които имат положителни намерения към него. След като се успокои, Рокси се оказа голяма сладурана - мило и любвеобилно куче, което обича вниманието и обожава разходките. 

бездомно кучеСнимка: FOUR PAWS

Рокси е вътрешно и външно обезпаразитена, ваксинирана, чипирана, кастрирана, с валиден паспорт, в отлично здравословно състояние и готова за осиновяване. Ако искате да осигурите постоянен дом и грижа за това прекрасно куче, моля попълнете анкетата на Четири лапи.

Помагайте в неравностойната борба за спасяване на животни. Благодарение на вашата подкрепа успяваме да помагаме на прекрасни животни всеки ден!

Вижте начините да подкрепите милите хора, които се грижат за изоставени животни като Рокси  тук.