Принцеса Малчо-Лея - Осинови ме -

бездомно куче Снимка: FOUR PAWS
  • Име: Малчо-Лея (Malcho-Lea)
  • Пол:  женски
  • Възраст: 8 г.
  • Характер: блага, дружелюбна
  • Размер: L / голямо куче

Историята на Малчо-Лея (Malcho-Lea)

Малчо-Лея е млада, мила, елегантна, дългокрака дама, която още като малка пристига в клиниката в Банкя със счупен заден крак. Въпреки усилията на екипа на Четири лапи, костта сраства така че блокира ставата и лапичката остава в изправено положение без възможност да се сгъва в коляното. Но Малчо-Лея напълно се приспособи към това неудобство и тя с радост тича на воля, играе с други кучета и търси вниманието на хората. Скоро намира семейство, което й обещава дом, любов и тя става принцеса Лея. За съжаление след няма и година се отказват от нея и я връщат обратно в клиниката... Принцеса Лея отново е Малчо.

бездомно кучеСнимка: FOUR PAWS

Малчо е кастрирана, ваксинирана, обезпаразитена, с чип и паспорт. Разбира се чудесно с хора и кучета. Ако искате и можете да дарите Малчо с дом завинаги и да я превърнете в принцесата, която заслужава да бъде, моля попълнете осиновителската анкета, за да се свържат от Четири лапи с Вас.

В случай, че нямате тази възможност, но имате желание да подкрепите нея и човеците, които й помагат - последвайте този линк.