Търси се любящ човек за смелия Амиго - Осинови ме -

бездомно куче Снимка: Animal Rescue

З апознайте се с Амиго -  пухкав и гальовен младеж, спасен от Animal Rescue. С помощта на водещия в прогнозата за времето по Нова, Ники Василковски, той се надява да получи шанс да открие своя нов верен приятел, с голямо сърце, който да му даде нов дом. А от своя страна Амиго „обещава“ да го дари с безмерна обич!

бездомно кучеСнимка: NOVA

Амиго е спасен в приюта на Animal Rescue през месец октомври 2021 г.  Идва с тежкото кожно заболяване демодекоза, което е причина четириногия приятел да придобие доста невзрачен вид. Заради това той е бил доста тормозен от хората и живота му се превръща в един ужасяващ кошмар. 

През първите няколко месеца в приюта на Animal Rescue, Амиго трудно допуска някой до себе си и продължава да изпитва страх от хората, от които дълго време не е видял нищо добро.

В началото на тази година Амиго вече е напълно излекуван. След като кожния му проблем изчезва се оказва, че той всъщност е един пухкав и красив младеж. 

За времето прекарано в добрите грижи на Animal Rescue, излекувано е не само тялото на Амиго, но и сърцето му. Спомените от лошите хора, които е срещал, докато е бил поредното "краставо и заразно" бездомно куче по улиците на Чепинци, са забравени.

бездомно кучеСнимка: Animal Rescue

Сега Амиго знае, че хората са приятели. Хич не се и досеща обаче, че има такова нещо като твой собствен човек. Човек, когото не делиш с още 150-200 кучета. Човек, когото да посрещаш всеки ден с вълнение. В когото да се гушнеш, ако някой от двама ви е тъжен. Който да отвори дома и сърцето си за теб...

Амиго е на около 2 години, здрав и социален.

Търсим човека на Амиго! Не му трябва опит с кучета, защото Амиго не създава проблеми и се разбира с всички. Не му трябва и голямо пространство, защото Амиго не влиза в категорията на големите кучета.

Всичко, което му трябва е, желание да има верен приятел до себе си. Да има ръце, готови за галене. Сърце, отворено да обича Амиго така, както доброто момче заслужава - завинаги!

бездомно кучеСнимка: Animal Rescue

Ако смятате, че Вие сте такъв човек – не се колебайте да се свържете с Animal Rescue на имейл office@arsofia.com 

Още информация може да намерите и на сайта на организацията: www.arsofia.com/bg, както и на фейсбук страницата: Animal Rescue Sofia.

Всяка събота между 11 и 16 часа в приюта, намиращ се на ул. Хан Богров №20, между селата Долни Богров и Горни Богров, се организират и разходки с кучета. Там лично може да се запознаете с Амиго, да го разходите и да се убедите какъв добър приятел е той. 

Ако пък ли не, споделете! Може човекът на Амиго да е сред Вашите приятели!