Дребничката и кротка Моли търси своя нов дом - Осинови ме -

бездомно куче Снимка: Animal Rescue

В сяко куче е най в нещо. Най-милото или най-игривото, най-спокойното, най-многострадалното. Много често и повече кучета са най в една и същакатегория - имаме десетки кучета, които със сигурност са най-доброто куче на света!

Представяме ви Моли, която държи приза в много, много категории. Като започнем с очевидните - най-дребното куче, което сме имали в инициативата "Време за надежда" и най-беззъбото такова и се премине към по-оспорваните - най-кроткото и горепосоченото най-доброто.

бездомно кучеСнимка: Animal Rescue

Прекрасна е Моли! Един килограм доброта и спокойствие! Със сигурност е доста старичка, дори не се наемаме да кажем, дали е на 12 или на 14 години. 

Има пателарна луксация, вероятно от раждането си. Преди 10 или дори 5 години, би могла да се оперира и това да подобри значително нейното здраве. Сега няма смисъл да се рискува живота й с тежка операция. Още повече, че и сърцето й не е в топ форма.

Това обаче не е основното за Моли. Тя наистина е много специална. Толкова специална, че решихме да потърсим нейния специален човек.

бездомно кучеСнимка: Animal Rescue

Ако мислите че вие сте този човек, може да я намерите в приюта на Animal Rescue, на ул. Хан Богров №20 между селата Горни Богров и Долни Богров. Всяка събота между 11 и 16 часа там се организират разходки с всички обитатели на приюта, и всъщност така ще може да се опознаете с тази красавица и да започнете процеса по осиновяване. 

А ако имате някакви въпроси, може да посетите сайта на Animal Rescue: https://arsofia.com/bg/ или да им пишете във фейсбук страницата: Animal Rescue Sofia. А през това време Моли ще ви чака с нетърпение в приюта!