Игривият и енергичен Джаки търси своя човек - Осинови ме -

бездомно куче Снимка: Четири лапи

Д жаки е бил намерен скитащ се в парка на Банкя един следобед във видимо недобро състояние. Когато е доведен в клиниката на организацията „Четири лапи“, той е бил силно стресиран, дехидратиран и със сигурност е останал без храна от поне седмица. След няколко дни с интензивни грижи състоянието му започва да се подобрява значително и не след дълго жизнерадостният му характер се проявява в пълната си сила. 

бездомно кучеСнимка: Четири лапи

Вече свикнал с членовете на екипа на фондацията, Джаки всяка сутрин ги посреща с високи подскоци и възторжен лай. Обича човешкото внимание повече от всичко на света и е абсолютно ненаситен, когато става въпрос за разходки и игри. Той пристига в клиниката на организацията „Четири лапи“ преди повече от месец и все още никой не го е потърсил – не се знае дали е бил изгубен или изхвърлен на улицата от небрежни стопани, но това, което е сигурно, е, че се нуждае от любящо семейство и дом. 

бездомно кучеСнимка: Четири лапи

Гарантираме, че за грижите на бъдещите си стопани, той ще се отплати с безрезервна обич, а неизчерпаемата му енергия е сигурен знак, че Джаки винаги ще може да Ви разведри. В момента той е на около 8 месеца и ще си остане сравнително малко куче, подходящо както за къща с двор, така и за апартамент. Ако смятате, че Вие сте неговият човек, може да попълните анкетата за осиновяване на сайта на Четири лапи и те ще се свържат с Вас!