Търсите забавен и верен приятел – Иречек е точно за вас - Осинови ме -

бездомно куче Снимка:

А ко търсите забавен и верен приятел, то Иречек е точно за вас. Намерен е преди около 6 месеца да се скита по улиците на село близо до планината Рила. Именно затова е кръстен на третия по височина връх в тази планина. За съжаление дълго време е бил гонен и ритан, преди да срещне своите спасители. Намира ги докато те разхождат своето куче и не се отделя от тях. Явно усещащ, че силите му са на привършване той остава пред вратата на единствените хора, които не му обръщат гръб, с надеждата да намери спасение. Не след дълго късметът му се усмихва и непознатите, които случайно среща се превръщат в негово приемно семейство. 

бездомно кучеСнимка:

След кратко боледуване и посещение при лекар, в момента Иречек вече е напълно здрав, а от скоро е и кастриран. За съжаление той е доста голямо куче и трудно може да живее в апартамент, където всъщност е в момента. Именно поради това неговите временни стопани и инициативата „Време за надежда“ търсят дом, където Иречек ще може да тича и да се радва на това, което до сега не е срещал, а именно любовта на хората. 

В замяна той ще ви бъде верен приятел, който винаги ще ви развеселява. Разбира се както с други кучета, така и с малки деца. В момента тежи около 28 килограма и живота все още е пред него. А всички ние се надяваме, че някъде сред нас има човек, който е готов да сподели едно малко ъгълче от своя дом и сърце за да даде на Иречек шанс за един по-добър живот. 

Ако вие сте този човек може да се свържете със стопаните му на телефон: 088 588 0007. 

Също така можете да пишете на имейл: irechekthedog@gmail.com , както и във фейсбук страницата направена специално за него: Irechek The Dog

Иречек ще ви очаква с нетърпение!