Малките Клеър и Уанда си търсят любящи стопани - Осинови ме -

бездомни кучета за осиновяване Снимка: Четири лапи

Д вете сестрички Клеър и Уанда са поредният случай на изоставени кученца, които без помощ едва ли биха се справили с предизвикателния и опасен живот на улицата. Доведени в клиниката на Четири лапи с тъжни муцунки, целите покрити с бълхи и с начална форма на рахит. Теглото им е значително под нормата. 

бездомни кучета за осиновяванеСнимка: Четири лапи

Малките им телца, колкото крехки, толкова и упорити обаче, реагират впечатляващо бързо на медикаментите и новата, подобрена диета - само за няколко седмици малчовците заглаждат косъм и се възстановяват от рахита. 

Не след дълго идва моментът, в който да ги съберат и с Приятелите  - другите шест бебета, с които ви запознахме наскоро (и които също продължават да търсят своите стопани!). 

бездомни кучета за осиновяванеСнимка: Четири лапи

Огромните дъмбовски уши на Уанда и Клеър изглеждат още по-трогателно в компанията на още шест чифта по-съразмерни такива, а склонността им да изпадат в дълбок размисъл за смисъла на живота поне по няколко пъти на ден, подпрели глави на лапичките си, не отстъпва по чар на безспирното подскачане и на Приятелите. 

бездомни кучета за осиновяванеСнимка: Четири лапи

Вижте осиновителския им профил в сайта на Четири лапи тук https://bit.ly/adopt-dogs-wanda-claire 

Картинката безспорно е способна да разтопи всяко сърце - ако във Вашето има място за нов приятел или приятелка, пишете на adopt@four-paws.bg и те ще се свържат с Вас.

бездомни кучета за осиновяванеСнимка: Четири лапи