Щастливата Грейси си търси дом! - Осинови ме -

бездомно куче Снимка: Четири лапи

Г рейс е едно от най-жизнерадостните кучета, пребивавали в клиниката на Четири лапи! Тя не иска нищо друго, освен някой да й отдели от вниманието си, да й се порадва и да й даде някое допълнително лакомство за хапване. А ако успее да открадне част от обяда или сандвича ви, истински ще тържествува от радост! Но невинаги нещата за нея винаги са изглеждали толкова весели.

бездомно кучеСнимка: Четири лапи

В края на лятото Четири лапи получават сигнал са Грейс от случайни минувачи, които са забелязали лошо ранения ѝ крак. Тя вероятно е била блъсната от кола, но никой не е подал сигнал навреме. В резултат - раната се е инфектирала и когато пристигна при нас се наложи кракът да се ампутира. Това не е единственият проблем – кучето имаше и кърлежо-преносимо заболяване (aнаплазмоза), което атакува белите кръвни клетки. Въпреки всичко това, Грейси не пада духом и след продължително лечение в клиниката ни за бездомни животни в Банкя, вече се възстановява много бързо. Преодоля анаплазмозата, адаптира се към животa на три крака и днес отново е здраво и щастливо куче!

бездомно кучеСнимка: Четири лапи

Грейс е ваксинирана, чипирана, кастрирана, обезпаразитена и готова да посреща с махаща опашка своя човек. Ако Вие искате да осиновите Грейс, тя обещава да си играе с Вас всеки ден.

Посетете осиновителския ѝ профил на сайта на Четири лапи, а ето и основната информация за нея:

Факти за Грейс (Grace)

бездомно кучеСнимка: Четири лапи

Име: Грейс (Grace)

Пол: женски

Предполагаема възраст: 2 години

Размер:

Черти на характера: дружелюбна, игрива, краде сандвичи