Възрастна и непретенциозна - осинови Фелисити - Осинови ме -

бездомно куче Снимка: FOUR PAWS
  • Име: Фелисити (Felicity)
  • Пол:  женски
  • Предполагаема възраст: 12 г.
  • Характер: дружелюбна, социална, разбира се с други кучета, но е склонна да си пази храната
  • Размер: М / среден размер

Историята на Фелисити (Felicity)

Фелисити е поредното куче, което става жертва на пътен инцидент – блъсната е от автомобил. Първоначалният преглед установява фрактура на лакътна става и луксация на тазобедрена става. 

Фелисити претърпява оперативно и медикаментозно лечение. Следва дълъг период на възстановяване. Няколко седмици са необходими, за да може кучето отново да започне да се изправя на задните си лапи. Фелисити постепенно възвръща своята подвижност и се научава да стъпва нормално, макар леко да понакуцва с едната предна лапа. 

Към днешна дата Фелисити е в добро здраве, чипирана, кастрирана, вътрешно и външно обезпаразитена, ваксинирана и готова за осиновяване. 

бездомно кучеСнимка: FOUR PAWS


Кучето е кротко, дружелюбно и социално, както с хора, така и с други животни, но дългият живот на улицата преди инцидента и трудностите на оцеляването в „градската джунгла“ я е направило малко ревнива към храната. Разбира се с другите кучета, а към хората е добронамерена. 

Фелисити е възрастна, но непретенциозна дама. Има изградени хигиенни навици. Подвижна е, подходяща за щадящи разходки, поради възрастта си и претърпените травми. 

Ако смятате, че точно вие сте Човекът с голямо Ч., но най-вече с голямо сърце, който може да осигури на Фелисити спокойните и безгрижни старини, които заслужава след всички преживени страдания, моля попълнете анкетата на Четири лапи.

В случай, че нямате тази възможност, но имате желание да подкрепите добрите хора, които полагат грижите за нея - направете го ТУК.