Опашати шеги в парка - за животни и техните човеци

Опашати шеги в парка Снимка: Четири лапи

С ъс сигурност всеки от нас има своята забавна история с домашния си любимец! Но не всеки има таланта да я разкаже така, че да е смешна за всички, нали? 

Четири лапи ни канят да се повеселим заедно с доза Опашати шеги в парка – Стендъп комеди за животните и техните хора.

Благотворителното събитие, което ще се проведе тази събота, 14 май, на живо в Маймунарника, ще ни срещне с някои от най-забавните майстори разказвачи и техните най-смешни истории за животни.

Здрава Каменова, Богдана Трифонова, Надя Брайт и Георги Кючуков ще са там, за да ни споделят защо е важно да имаш куче по време на пандемия, как да се дава интервю на живо, докато разхождаш домашния си любимец, какво е да живееш в зоомагазин и лесно ли е да разсмееш животно. Звучи като нещо, което не бива да пропускате, нали?

Dogsandcats.bg

Тези и още опашати шеги, както и много изненади ви чакат в парка, благодарение на събитието на Четири лапи – силния, глобален и независим глас на животните, зависещи пряко от човека. 

Опашати шеги в паркаСнимка: Четири лапи

Входът е свободен, вратите отварят в 15 часа, а събитието започва час по-късно. Ще се радваме да ви видим с домашния ви любимец там, за да ги подкрепим и да се посмеем заедно!

Виж още