Д-р Йорданов

ветеринарен лекар Снимка: Vetcare

П рез 2005 г. завършва Професионална гимназия по ветеринарна медицина в град Костинброд, където придобива квалификация – професионален техник.

Посещава, стажува и доброволства от 2002 г. в различни медицински заведения. През 2002 година завършва факултет по Ветеринарна медицина към ЛТУ с магистърска степен  „Ветеринарен лекар“. От 2012 г. се занимава професионално в сферата на ветеринарната медицина. През 2009 г. започва като стажант, а след това продължава като лекар в клиника „Свети Георги“ в София до 2013 г.

Д-р Йорданов е основател, управител и главен лекар на ветеринарна клиника „Vet&Care“ от самото ѝ създаване през 2013 г.

Професионалните интереси на д-р Йорданов са в сферата на вътрешни и инфекциозни болести, дерматология, образна диагностика и спешна медицина.

Dogsandcats.bg

Д-р Йорданов: „За мен ветеринарната медицина е не просто работа и амбиция, тя е моето основно хоби. Няма нищо по-хубаво от това да видиш, че си помогнал на едно същество. Животните нямат възможност да променят своята съдба и имат нужда да получават специално отношение – за разлика от нас, хората, които имаме възможност сами да чертаем своите съдби! През свободното си време обожавам да пътувам в страната и чужбина – обичам да откривам нови хоризонти. “

Проектът се реализира съвместно с Допелхерц® За животни.

Отговорих ти!