Беличкият Зоро вече има дом - Осиновен -

Осиновено коте Зоро Снимка: Четири лапи
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 6 месеца
  • Размер: S/малка котка
  • Черти на характера: гальовен, социален, игрив

Историята на мъника Зоро започва, когато той се озовава в клиниката на ЧЕТИРИ ЛАПИ целия мръсен и покрит в сажди. Добър човек го е видял на улицата, докато е отивал за работа и решава да го качи в колата, за да го закара в клиниката за преглед. Оказва се в общо добро състояние, но с възпаление на очите. Макар и зрението му да остава увредено, той вижда достатъчно и доказателство за това е, че се ориентира доста лесно и преследва ловко играчките си.

Относно саждите - след неколкодневно чистене, бялата му козинка най-накрая светва в пълната си прелест и той лека-полека започва да се отпуска в клиниката.

Осиновено коте ЗороСнимка: Четири лапи


И щастливият край на историята - една сутрин, телефонът на клиниката звъни и се оказва, че прекрасна жена е напълно убедена, че Зоро е нейното коте! След като идва в клиниката няколко дни по-късно тази теория напълно се потвърждава - двамата мигом така се сгушват, сякаш се познават цял живот! В момента мъникът живее прекрасно в новия си дом и спи гушнат в стопанката си!

Пожелаваме им прекрасни мигове, много забавления и още дълги години щастие!

Ако обмисляте да осиновите коте или куче, можете да разгледате сайта на ЧЕТИРИ ЛАПИ, където със сигурност бихте могли да намерите своя пухкав другар.

Виж още