Изхвърленият котешки сладур Пижо търси дом! - Осиновен -

бездомно коте Пижо Снимка: Личен архив

З апознайте се с този красив котешки приятел, който за съжаление участва в добре познат на всички нас сюжет - изхвърлен е на улицата. Това което знаем за него е, че е бил изоставен заедно с двете си сестрички от недобросъвестни стопани на паркинга на Национално средно училище "София” в кв. Овча Купел, София. За съжаление сестричките му губят живота си заради кучета.

Едно от котетата обаче оцелява и добрите хора, които го наблюдават как обикаля района и го наглеждат, го кръщават Пижо.

Пижо не е щастлив от живота си навън (и можем ли да го виним!), защото живее в постоянен страх от кучета, няма дом и топлина и изглежда успява да намери подслон и защита, като спи по клоните на близките дървета.

Бездомно коте ПижоСнимка: Личен архив

Видимо е на възраст около 4 месеца, изглежда здрав, храни се добре, даже има своите вкусови предпочитания, което го прави готов за похапване в домашни условия - обича мусака, риба и хапки в сос. По характер Пижо е срамежлив и недоверчив, тъй като е бил изоставен, така че сигурно ще му трябва време да се адаптира в новия си дом, но щом това се случи - вероятно ще бъде чудесен котешки спътник!

Търсим дом на Пижо - най-вече постоянен, но може и временен, където да се храни с любимата си мусака и котешки гозби, да се катери по рафтове и най-важното - да бъде обичан! 

Виж още