След продължително лечение и години в клиниката - Чубака намира своите хора - Осиновен -

Осиновено коте Чубака Снимка: Четири лапи

Чубака е една от котките, задържала се за лечение най-дълго в клиниката за бездомни животни на Четири лапи в очакване на любящи стопани. Когато я водят при тях, преди няколко години, състоянието ѝ е тежко - блъсната от кола и, въпреки че не се виждат никакви външни белези от удара, тя е имала сериозно мозъчно сътресение. След дълго лечение Чуби, се възстановява, макар и не напълно.


Заради травмата походката ѝ остава особенаходи ниско приклекнала и леко се поклаща, но успява да скача на по-ниски повърхности.
В началото е много страхлива, но благодарение на усилията на екипа, тя лека-полека се социализира, докато най-накрая става истински гальовна котка. Един ден с организацията се свързват две сестри от София, които питат специално за нея – търсели животинче, което има нужда от търпеливи и всеотдайни стопани.

Осиновено коте ЧубакаСнимка: Четири лапи


Преди да я осиновят, те подготвят специално кътче в апартамента, където тя да има пространство и с времето да свикне с новата обстановка. Оказва се, че Чуби през деня е плаха и кротка, крие се зад всеки ъгъл и наднича с любопитство, а вечер характерът ѝ напълно се разгръща и играе лудо - катери се по легла, фотьойли и, всичко което ѝ се изпречи на пътя.

Постепенно, тя се отпуска все повече и повече и скоро със сигурност няма да оставя стопанките си на спокойствие!

Пожелаваме на Чубака и нейните хора много щастливи години и още повече късмет отколкото имат в момента, че са се срещнали!

Ако търсите своето щастие под формата на прекрасен домашен любимец, посетете сайта на Четири лапи ТУК, където можете да осиновите вашето животинче.

 
Виж още