Осиновеният Пухчо с нови стопани и ново име - Омир - Осиновен -

Осиновено коте Пухчо Омир Снимка: Четири лапи

М алкият Пухчо е доведен в клиниката за бездомни животни на Четири лапи с тежка черепно-мозъчна травма. Не се знае как я е получил, но първите няколко дни състоянието му е критично и лекарите не знаят дали ще оцелее. В крайна сметка борбеният му дух и усилията на ветеринарните дават резултат и котето започва да се стабилизира.

С времето Пухчо укпепва и се възстановява, но в следствие на травмата, той губи зрението си почти изцяло. Все пак, той различава силуети и това му помага да се ориентира. Той е много любвеобвилен котарак и винаги търси човешки допир - дали ръка, която да подуши или скут, в който да се сгуши. Милият му характер, съчетан с чаровна физиономия скоро привличат двойка, която решава да го осинови!

Прекрасните му нови стопани, дават име на Пухчо, което да подчертавата уникалност - кръщават го Омир, на легендарния сляп гръцки поет.
Към днешна дата Омир играе на воля в новия си дом и това, че не вижда - изобщо не му пречи да се забавлява! Той веднага долавя шумове от играчки или храна и тутакси хуква подир тях! Това не е всичко. Изглежда Омир обича да си похапва, по думи на неговите стопани.

Пожелаваме на него и на семейството му много забавление, обич и дълги години игри и гушкане!

Ако и вие сте готови за пухкав съквартирант - дали в лицето на темпераментно коте или пък куче, което да ви е най-добър приятел - посетете сайта на Четири лапи, където можете да осиновите животинче!

 

 
Виж още