Сладката Мацоранка с мистериозна история - търси своите човеци - Осиновен -

коте за осиновяване Мацоранка Снимка: Четири лапи
  • Име: Мацоранка
  • Пол: женски
  • Предполагаема възраст: 4-5 месеца
  • Размер: S
  • Черти на характера: игрива, срамежлива на нови места, любопитна

Историята на Мацоранка

коте за осиновяване МацоранкаСнимка: Четири лапи

Мацоранка пристига в клиниката на Четири лапи като съвсем малко коте. Не е ясно през какви беди е минала преди да се озове там, но но явно е имала тежко премеждие. При преглед се установява, че няма никаква чувствителност в едното предно краче. Няма видми рани по себе си, но е напълно ужасена от всичко ставащо около нея. Единственото, което иска, е да се скрие най-затънтеното място на клиниката.

Тъй като животът ѝ не бе застрашен от неврологичния дефицит в кракчето, ние лекарите я оставят първо да се успокои и приспособи в обстановката. Мацоранкае ваксинирана, хранена, обгрижвана и обезпаразитена. Няма никаква промяна в състоянието на крачето. Тя изобщо не може да го използва и се налага да се ампутира, преди да се разрани и да започне да ѝ причинава сериозна болка.

Мацоранка се възстановява много бързо от операцията и скоро започва да се разрхожда и да изследва околния свят. Няма никакъв проблем с котешките подвизи и прекрасно се адаптира към живот с три крачета Но неясните обстоятелства, при които е започнало всичко това, са оставили своята следа. Мацоранка се доверява много трудно и се плаши се лесно. Минават седмици преди да позволи на ветеринарите да я погалят за първи път.

Въпреки това днес Мацоранка е ваксинирана, обезпаразитена и чипирана. Сприятелява се с нови котки много лесно и обожава да гони играчки в котешката стая. Става все по-дужелюбна всеки ден и вече е готова за своя нов дом.

Ако Вие искате това мило мъркащо животинче да дойде в живота Ви, попълнете анкетата на Четири лапи.

Ако искате да подкрепите Четири лапи в грижите им за бездомните животни, можете да направите дарение.

Виж още