Гастон - котето, което позволява да го носят на ръце - Осиновен -

коте за осиновяване Гастон Снимка: Четири лапи
  • Име: Гастон (Gaston)
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 1г.
  • Размер: М (средно голямо коте)
  • Черти на характера: игрив, гласовит, гушлив

Историята на Гастон

Гастон е голям хубавец, който макар че има три крачета се справя отлично с живота. Мъникът е доведен в клиниката на ЧЕТИРИ ЛАПИ, след като е бил намерен на улицата накуцващ, изпитващ видим дискомфорт. При прегледа му ветеринарите установяват, че на лявото му задно краче има много стара фрактура и голямо количество некротична тъкан. Това за съжаление прави крачето неспасяемо и се налага ампутация. Операцията обаче подобрява значително качеството му на живот и Гастон се възстановява бързо-бързо!

коте за осиновяване ГастонСнимка: Четири лапи

Като бивше улично коте, той обича да гледа през прозореца, мечтаейки за приключения, но уличният котешки живот никак не е подходящ за коте с три крачета, защото това го прави силно уязвим. Макар и свободолюбив, Гастон е безкрайно гальовен и една от онези не толкова често срещани котки, които могат да бъдат носени на ръце по цял ден без да мръднат и лапа в знак на протест! Той вече успешно свиква с живота на закрито и в момента не му трябва нищо друго освен стопани, които да го обичат, гушкат и да се грижат за него.

Гастон е обезпаразитен, ваксиниран и кастрирано – напълно готов да посрещне новите си стопани! Ако смятате, че това сте вие - попълнете анкетата ТУК.

Ако искате да подкрепите ЧЕТИРИ ЛАПИ, които подкрепят други бездомничета - кучета и котки - можете да им помогнете на този линк.

Виж още