Чаровната Оливия, преживяла толкова много, но намира дом! - Осиновен -

Осиновено коте Оливия Снимка: Четири лапи

К огато Оливия пристига в клиниката на Четири лапи, тя има сериозно възпаление на лявото око - очната ѝ ябълка се е сраснала с долния ѝ клепач. Възпалението, вероятно се е развивало дълго време, преди добър човек да я намери и да я заведе за преглед. Налага се енуклеация – премахване на цялото око. В първите дни след операцията Оливия е много изплашена и стресирана, но със зарастването на оперираното място започна и нейното психологическо възстановяване. След няколко седмици, тя вече посреща всички в клиниката със сладко и дълго „Мяу“, вместо съскане, с което става ясно, че тя вече се нуждае от доза милувки всеки ден!

Осиновено коте ОливияСнимка: Четири лапи

Скоро след като Оливия се показва в социалните мрежи на Четири лапи, готова за осиновяване - млад мъж се свързва с организацията, защото е запленен от чаровната ѝ физиономия. Разбираме го! Търсил е животинче, на което да помогне и, с което да споделя дома си. След срещата става ясно, че това е нейният човек! След мъничко колебание, Оливия вече смело души ръката на господина и отърква муцунка в него!
Макар и под стрес от първоначално непознатите условия - Оливия вече свиква с новия си дом, където съвсем скоро ще се почувства в свои води. Пожелаваме на двамата много щастие, забавление и дълги години, изпълнени с мъркане, топлина и не твърде много пакости!

Ако сте готови да помогнете както на животинче, така и на себе си - в сайта на Четири лапи, можете да откриете вашия пухкав другар!

Виж още