Точко си търси дом и човек, в когото да се гушка - Осиновен -

коте за осиновяване Точко ЧЕТИРИ ЛАПИ Снимка: Четири лапи
  • Име: Точко (Tochko)
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 10г
  • Размер: М
  • Черти на характера: любвеобилен, спокоен, гушлив

Историята на Точко (Tochko)

Точко попада в клиниката за бездомни животни на ЧЕТИРИ ЛАПИ, след като прекрасен човек го е намерил една сутрин в изключително тежко състояние. Точко най-вероятно е бил нахапан от куче. Имал е огромна инфектирана рана на задния си десен крак, както и фрагментирана фрактура, които налагат ампутация на целия крайник. Въпреки че операцията не е никак лека, Точко се възстановява доста бързо и днес можем спокойно да кажем, че се чувства добре.

коте за осиновяване Точко ЧЕТИРИ ЛАПИСнимка: Четири лапи

Точко в момента живее в клиниката, като посреща всички там със силно мъркане, чакане на закуската си и разбира се - дневна доза галене. Той обича милувки повече от всичко на света. Единствено не му е приятно да бъде вдиган, но това не му пречи да се настани удобно в скута ви. От този момент - няма мърдане за вас. Точко ще започне да меси с лапички и вие вече се „примирявате“ със съдбата си и се оставяте на точковите масажи.

Точко има нужда от любящо семейство, което да му прави компания и да го дарява с любов, внимание и много гушкане. Ако смятате, че Точко е вашият мяукащ приятел - не се колебайте да попълните анкетата в сайта на ЧЕТИРИ ЛАПИ.

Ако нямате възможност да осиновите Точко, можете да подкрепите него или други животинчета в нужда, на следния линк.

Виж още