Добричкият Билбо е преживял много, но вече възстановен - търси своите стопани - Осиновен -

коте за осиновяване Билбо Снимка: Четири лапи
  • Име: Билбо
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 6 години
  • Размер: М (средно голямо коте)
  • Черти на характера: кротък, спокоен, гальовен

Историята на Билбо (Bilbo)

Много изстрадал и безкрайно добродушен – така ЧЕТИРИ ЛАПИ описват мъркащия приятел Билбо. Той пристига в клиниката в крайно лошо състояние: блъснат от кола. В резултат на това произшествие, котаракът е бил напълно обезобразен и в много лошо състояние. Ветеринарите установяват много тежка черепно-мозъчна травма, фрактури на горна и долна челюст, увреждане на лицево-челюстните нерви.

Възстановяването на Билбо отнема доста време. В продължение на почти месец това коте-герой е трябвало да се храни със сонда, а след това да бъде научен да се храни и сам отново. Поради черепно-мозъчнатата си травма той ще остане напълно сляп до края на живота си, но това не изисква по-големи грижи в отклеждането му, а много любов и живот на закрито.

коте за осиновяване БилбоСнимка: Четири лапи

Нослето му зараства дълго време, като до ден днешен обонянието му е по-слабо от това на повечето котки. Въпреки всичко, Билбо се преборва за живота си с помощта на ЧЕТИРИ ЛАПИ и сега се отправя на най-голямото си приключение, а именно търсенето на стопани, които са добри, колкото него!

Билбо има благ характер и пълни с житейска мъдрост макар и невиждащи очи, той със сигурност ще донесе на своите хора чувство за споделеност и уют. Ако искате да осиновите животинче, което е преживяло много, но е повече от способно да дарява обич, пишете, пишете на adopt@four-paws.bg! Линк за повече информация: ТУК.

Ако не можете да осиновите домашен любимец, но искате да подкрепите организацията - можете да го направите ТУК.

Виж още