Star wars котетата Соло, Анакин и Кира търсят своята галактика, където да бъдат обичани - Осиновен -

коте за осиновяване Star wars Снимка: Четири лапи
  • Имена: Соло, Анакин и Кира
  • Пол: две мъжки и едно женско
  • Предполагаема възраст: 3 месеца
  • Размер: S
  • Черти на характера: любопитни, игриви, търсещи внимание

Историята на Соло, Анакин и Кира

Четиримата герои – Анакин, Соло, Оби (койте вече е щастливо осиновен) и Кира пристигат в клиниката на Четири лапи по необичаен начин. Възрастна жена с добро сърце се е грижела за тях, но за дъжаление тя се разболява тежко и постъпва в болница. Нейните съседи се поемат щафетата по техните грижи за кратко, но нямат възможност да ги задържат и така четирите мъркащи приятели стават сираци.

Историята обаче продължава. Хубавото е, че всички мъничета са напълно здрави и се озвават в клиниката под претекст, че трябва да се обезпаразитят. Техният спасител лавира между лекарите в клиниката с различни думи, истории (вероятно с цел отвличане на вниманието) и незабелязано от лекарите се... измъква.

Изоставените котенца могат да се хранят сами и под надзора на екипа на Четири лапи растат и хубавеят. Много скоро Оби намира своя постоянен дом, оставяйки двете си братчета и сестриче да чакат за осиновители. Явно му е провървяло първи като най-старши от тях в Star Wars сагата.

Днес, останали трима - Анакин, Соло и Кира са малки сладки котенца с изградени хигиенни навици и нюх за приключения. Имат поставена първа ваксина и съвсем скоро предстои втора. Гонят се, гушкат се, бият се на игра и гледат всеки човек с широко отворени пълни с интерес очи.

Те чакат с искрено нетърпение Силата и хората, които ще ги дарят с любов, внимание и подслон. Ако това сте вие - попълнете анкетата на Четири лапи.

Ако искате да подкрепите Четири лапи и техните грижи за други бездомни животни - можете да направите дарение.

Анакин

коте за осиновяване Star warsСнимка: Четири лапи

Кира

коте за осиновяване Star warsСнимка: Четири лапи

Соло

коте за осиновяване Star warsСнимка: Четири лапи

Виж още