Гальовното коте Румба, което се справя отлично без едно краче - Осиновен -

осиновяване коте Румба Четири лапи Снимка: Четири лапи
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 2 г.
  • Размер: M / средно коте
  • Черти на характера: гальовен, мъркащ и любопитен
  • Обезпаразитен, ваксиниран, чипиран, кастриран, с ветеринарен паспорт

Историята на Румба

Историята на Румба започва от добър човек, който го води за кастрация в клиниката на Четири лапи. Оказва се обаче, че котето има нужда от спешна медицинска помощ. При първоначалния преглед, ветеринарите откриват неприятна изненада - предното му дясно краче стои накриво, а под сплъстената козина се крие открита фрактура. За съжаление, състоянието налага ампутация, защото раната е инфектирана сериозно и няма друг начин крачето да бъде спасено.

осиновяване коте Румба Четири лапиСнимка: Четири лапи

Румба се възстановява от операцията завидно бързо! Макар и без едно предно краче, той се справя с всички котешки задължения без проблем, а още повече - той е безкрайно гальовен. Единственото нещо, което не му понася е да бъде вдиган (всъщност повечето котки изобщо не обичат това), но всички останали милувки и гушкания са повече от добре дошли.

Ако смятате, че Вие, Вашият дом и Вашето семейство имате нужда от прекрасно коте, което да ви прави компания - попълнете анкетата на Четири лапи, след което те ще се свържат с Вас.

В случай че нямате възможност да осиновите Румба, но искате да помогнете на него или друго животинче, можете да го направите чрез дарение ТУК.

Виж още