Коте Сива - срамежливата тигрица - Осиновен -

осиновяване коте Сива Четири лапи Снимка: Четири лапи
  • Име: Сива
  • Пол: Женски
  • Предполагаема възраст: 2г.
  • Размер: M / средноголяма котка
  • Черти на характера: Страхува се от непознати в началото и се нуждае от време, за да се отпусне и да започне да си играе. Социална е към хората, но към други котки е предпазлива. 

Историята на Сива

осиновяване коте Сива Четири лапиСнимка: Четири лапи

Разказът за коте Сива започва с намирането ѝ пред жилищна кооперация от хора, които виждат, че има нужда от помощ. В клиниката на Четири лапи, ветеринарите откриват рана на носа и имат съмнение за фрактура на крайник. Прегледът показва фрактура на лакътната става. Назначено ѝ е оперативно лечение, като фрактурата е фиксирана с игла и серклаж. След операцията Сива минава на медикаментозна терапия. Възстановява се добре, храни се нормално и е в добро общо състояние.

Тъкмо когато лекарите решават, че всичко ще бъде наред с котето, тя развива възпаление на лявото око. За щастие се лекува с антибиотик и капки за очи.

Сива е кастрирана, чипирана и обезпаразитена. Тя е в отлично здравословно състояние и търси дом, където да обича и да бъде много обичана и да покаже същността си на свенлива тигрица. Ако Сива е Вашето коте, попълнете анкетата ТУК.

осиновяване коте Сива Четири лапиСнимка: Четири лапи

 

Виж още