Котето-герой Бостън - Осиновен -

осиновяване коте Бостън Четири лапи Снимка: Четири лапи
  • Име: Бостън
  • Пол: Мъжки
  • Предполагаема възраст: 2г.
  • Размер: M / средноголяма котка
  • Черти на характера: Бостън е гальовен и социален към хората, но му трябва време, за да се адаптира към нова среда или към нов човек. Ревнив е към други котки.

Историята на Бостън

Героичната история на Бостън, започва след като хора успяват да го извадят от работещия двигател на автомобил. В клиниката на Четири лапи, животинчето е с тежки наранявания и видими фрактури на двата задни крайника. Едното му краче е напълно откъснато и се налага спешна ампутация. Рентгеновите снимки показват сериозна фрактура и скъсани връзки на другия заден крак. Извършена е сложна хирургическа намеса и на двете задни крачета са поставени външни фиксатори.   

осиновяване коте Бостън Четири лапиСнимка: Четири лапи

След успешно възстановяване под грижите на медицинския екип на клиниката в Банкя, котето-герой се възстановява и се превръща в любимец на цявата клиника! Назначава му се финална операция за протезиране на крайниците. Поставени са му импланти във формата на ринг, за да може Бостън да стъпва на задните си крачета. Следва дълго възстановяване и смяна на превръзки всеки ден.  

Към днешна дата Бостън вече не е пострадалото коте, доведено в клиниката, а се справя доста добре: пораснал е, козината му е гладка, натрупал е самочувствие и уверено стъпва на протезите си. Дори се изправя на тях докато си играе! Превърнал се в голям, пукхкав котарак, с копринена козина, който единствено си търси прекрасни осиновители, с които да прекарва времето си в дремки, игри и гушкания.

Ако искате да осиновите Бостън, моля попълнете анкетата ТУК.

Виж още