На пръв поглед плаха, но в всъщност любопитна - Марион намери стопани - Осиновен -

осиновено коте Марион Четири лапи Снимка: Четири лапи

Марион пристига в клиниката на Четири лапи с толкова дълбока рана на дясното задно краче, че костта ѝ е оголена. На всичкото отгоре опашката ѝ също липсва. Най-вероятно мъничето се е скрило под капака на кола и е пострадала по този начин след запалването на двигателя. Раните ѝ са инфектирани, а състоянието ѝ - тежко.

осиновено коте Марион Четири лапиСнимка: Четири лапи

Благодарение на ежедневната обработка на раните и превръзки в продължение на дълги седмици, Марион най-сетне успява да се съвземе и възстанови. Крачето ѝ оздравява напълно и тя не се страхува да го използва, за да изследва наоколо. Всъщност, става изключително добър катерач със завидни умения! Любопитството ѝ се допълва прекрасно с нежния характер и обич към човешката компания. Макар че в началото си остава плаха, трябват ѝ няколко минути, за да се окопити и жаждата за внимание надделява, за да потърси някоя друга милувка.

Този прекрасен нрав привлича млада двойка, които решават да осиновят прекрасната Марион! Пожелаваме им безброй прекрасни моменти и приключения с пухкавата топчица!

Ако сте готови да осиновите животинче, което да обичате безкрайно и да ви посреща всеки ден на вратата след работа - можете да посетите сайта на Четири лапи ТУК.

осиновено коте Марион Четири лапиСнимка: Четири лапи

 

Виж още