Милата Мила намери своя дом - Осиновен -

бездомно куче Снимка: FOUR PAWS

С тартираме седмицата с една чудесна новина! Мила, която живее в клиниката за бездомни животни на Четири лапи откакто е малко кученце, има своя нов дом! Намерена неподвижна и с кървящи рани, тримесечната девойка е прибрана от хора, които в последствие я оставят на грижите на организацията, тъй като не могат да си позволят лечението и отглеждането й. 

Оказва се, че по едното ѝ задно краче има множество фрактури и макар че ветеринарите ни реагират бързо и я оперират веднага, тя развива деформация на крачето, защото е все още в растежен период. Това налага корективна остеотомия, благодарение на която Мила в последствие се възстановява напълно. 

бездомно кучеСнимка: FOUR PAWS

През годините, които прекара в клиниката, Мила си създаде много приятели, както кучешки, така и човешки. Със слънчевия си, обичлив нрав, тя печели сърца наред, а преди няколко седмици си завоюва и тези на хората, които оттук нататък ще я правят най-щастливото куче на света.

Мила потегли към новия си дом без много да му мисли – качи се в колата без дори да ѝ помагаме, даде целувка за чао и отпътува, готова за безгрижното и радостно бъдеще, което тя и нейните човеци тепърва започват да градят заедно. На добър час, любима Мила! 

Ако и Вие сте сигурни, че искате да отворите сърцето и дома си за спасено коте или куче, можете да посетите сайта на Четири лапи https://bit.ly/fourpawsbg-osinovi.

Виж още