10 от породите кучета, които имат най-сладките кутрета (СНИМКИ)

кученца Снимка: iStock

З апочваме с важното уточнение, че за нас всички кученца са сладки! Всъщност, не би било пресилено да кажем, че има малко неща, които са толкова неустоими и предизвикващи вълни от умиление, колкото са малките четириноги опашатковци! 

Ако сте се заглеждали, има някои породи, чиито малки са по-популярен избор за поздравителни картички, реклами или други маркетингови материали. Тези кутрета притежават качество, наречено от експертите „je ne sais quoi“ или „нещо специално, което не може да бъде описано с думи“. Макар че ние бихме опитали – те просто са невероятно сладки! 

Сред породите четириноги, които имат най-сладките кученца, откриваме:

Има нещо в тези набръчкани, пухкави, леко квадратни кученца, което кара хората да се разтапят при вида им! Тези кутрета са популярни и често ни умиляват от поздравителни картички и печатни реклами. Лично според нас – напълно логично! 

Dogsandcats.bg

кученцаСнимка: iStock

Има нещо в малките ретривърчета, което няма как да не ви накара да се усмихнете! Освен от рекламите, можем да ги видим във филми и видеоклипове просто, защото са неустоими! 

кученцаСнимка: iStock

Друга порода, която получава много ефирно време, малките Лабрадорчета са особено популярни и всички знаем защо: сладкото им изражение и енергия могат да продадат всичко!

кученцаСнимка: iStock

Със своите къси малки крачета и уши, които са пропорционално по-големи от тялото им, кутретата Корги са абсолютно очарователни! 

кученцаСнимка: iStock

Подобно на Английските булдочета, нещо в плоското лице на Френчитата е изключително симпатично. Съчеайте го с тези твърде големи уши и получавате едно сладко кученце, което не можете да спрете да галите!

кученцеСнимка: iStock

Aко на света има порода кученца, която е сякаш създадена, за да ви гледа с „най-тъжния поглед“ на света, това са тези шпаньолчета. Никой не може да устои на това лице!

кученцаСнимка: iStock

Това кученце си има всичко: къси, набръчкани крачета, тонове отпусната кожа, уши, които са твърде големи и тези тъжни очи... Да не споменаваме колко меки са тези гигантски уши! 

кученцаСнимка: iStock

Въпреки че външният им вид е малко нетрадиционен, няма как да не се усмихнете, когато видите кутре Мопс. То е толкова сладко със своите големи очи като буболечки, изгладено лице и къдрава опашка...

кученцаСнимка: iStock

С техните дълги тела и дебели крачета, малките Дакелчета са пленили много сърца по целия свят! Към леко комичния им външен вид добавяме и това, че имат едни от най-прочувствените кучешки очи в целия животински свят! Буквално могат да пленят сърцето ви за миг. 

кученцаСнимка: iStock

Тези сладки кученца се отличават с големите си уши, които през първите месеци от живота им са непропорционални на главата! И докато не пораснат достатъчно, те имат този сладък, леко комичен външен вид, който няма как да не плени сърцето ви!

кученцаСнимка: iStock

 

Виж още