„Попитай ветеринаря!“: Вие питате, нашите ветеринари отговарят

Попитай ветеринаря jpeg Снимка: DogsAndCats.bg

Н ие от DogsandCats.bg вярваме, че всеки собственик на домашен любимец иска най-доброто за косматия си другар. За разлика от хората обаче, опашатите ни спътници не могат да общуват и да ни споделят, когато не се чувстват добре. Често единственият начин да разберем, че нещо с котката или кучето ни не е наред, е по специфичния език на тялото и поведение на животното. А когато имаме въпрос относно здравето и благополучието на четириногия си другар, нищо не може да замести експертния съвет.

куче и коткаСнимка: DoppelHerz

Ветеринарният лекар е този, който може да ни помогне да разберем поведението на домашния си любимец, на когото разчитаме да ни каже какво не е наред и да ни даде насоки как да се погрижим за питомеца си по най-добрия възможен начин. И тъй като нямаме съмнение, че консултацията със специалист е задължителна в случай на нужда, сме повече от щастливи да ви представим новата ни инициатива „Попитай ветеринаря!“. 

В рамките на кампанията приятелите ни от Vet&Care - dr. Yordanov ще отговарят на вашите въпроси и всеки стопанин на куче или котка ще може да открие професионален ветеринарен съвет и подкрепа. Можете да попитате специалистите ни всичко, което ви вълнува – от хранене, ваксинации или кастрация до поведенчески проблеми. Защото нищо не е маловажно, когато касае здравето и благополучието на най-добрия ни приятел! 

Dogsandcats.bg

Попитай ветеринаряСнимка: DogsAndCats.bg

Кои са нашите ветеринари?

Д-р Йорданов е основател, управител и главен лекар на ветеринарна клиника Vet&Care dr. Yordanov от самото й създаване през 2013 г. Към днешна дата клиниката разполага с всичко необходимо за извършването на прецизни прегледи, диагностика и лечение. Екипът разполага със специална апаратура за изследване на: пълна кръвна картина, биохимия и урина; ехографски прегледи; ехокардиография(ехографско изследване на сърцето); ЕКГ; скалер за почистване на зъбен камък; електронож; микроскоп и др.

ветеринарен лекарСнимка: Vetcare

Д-р Йорданов е специалист по вътрешни и инфекциозни болести, дерматология, образна диагностика и спешна медицина.

Мисия: „Няма нищо по-хубаво от това да видиш, че си помогнал на едно същество. Животните нямат възможност да променят своята съдба и имат нужда да получават специално отношение.

Д-р Христов работи във ветеринарни центрове „Дойран” и „Младост”.  Бил е управител и главен лекар в приют „Надежда”. Помагал е на бездомни животни в приют „Фермата”.

др ХристовСнимка: Vetcare

Специалист е по кардиология, образна диагностика и спешна медицина.

Мисия: Медицината е призвание, не е нещо, с което просто се занимаваш от понеделник до петък. Работата те насърчава да се развиваш и израстваш, професионално и като човек.

А за девет от вас, които ни изпратят своите въпроси, ще има и награди (3 продукта по избор), осигурени от партньорите ни от Допелхерц, които отлично знаят колко важно е за всеки стопанин да осигури на домашния си любимец храна, съдържаща всички важни съставки, позволяваща му да живее здрав, дълъг живот, изпълнен с енергия и забавления! 

Doppelherz добавкиСнимка: Doppelherz

Доказаното немско качество на бранда с над 100-годишна история личи в линията за животни  Допелхерц® За животни (Допелхерц® für Tiere), допълващи храни за кучета и котки, разработени с помощта на ветеринарни лекари от Германия, включващи комбинации от активни съставки с приятен вкус и удобна за прием форма. 

Наградите, които Допелхерц са подготвили за девет от вас (3 продукта по избор) са:

Комбинира омега-3 мастни киселини и зеленоуста мида. С натурален колаген тип II, чиито прием действа срещу ставни възпаления и босвелиеви киселини, които подпомагат възпалителните процеси. Във формата на вкусни хапки с висок процент месо (50% пуешко).

Doppelherz добавкиСнимка: Doppelherz

Комбинира три вида омега-3 мастни киселини, съдържа дяволски нокът, който оказва благоприятен ефект при артритни проблеми. Има добавен хондроитин – съществен за синтеза на глюкозаминогликани и протеогликани. Вкусно масло, което може да се смеси с храната, придавайки й апетитност. Подходящо и за котки, и за кучета.

Doppelherz добавкиСнимка: Doppelherz

Комбинира омега-3 и омега-5 мастни киселини от животински и растителни източници във висока концентрация. Съдържа биотин и бирена мая, важни за растежа и регенерацията на кожата и космите. Добавените витамини Е и А подкрепят естествената регенерация на кожата и допринасят за клетъчната защита. Вкусно масло, което може да се смеси с храната, подходящо за котки и кучета.

Doppelherz добавкиСнимка: Doppelherz

Нашите ветеринари очакват вашите въпроси! Вие питате, специалистите отговарят!

 

 

 

 

Виж още