Какво разкрива зодията на вашата котка за нейния характер?

съзвездия Снимка: iStock

Д али мъркащите животни наистина имат зодиакални знаци - трудно можем да определим. Все пак, просто за забавление, с помощта на сайта Catastic, ще научим повече за зодиите при котките, така че може да определите чертите на характера на вашия мъркащ приятел спрямо неговата зодия.

Котка Овен (21 март – 19 април)

Котките от този астрологичен знак са много агресивни. Те имат огромно количество енергия, но им липсва издръжливост. Котките Овен обичат да се бият с други животни и е известно, че предизвикват конфронтации. Предпочитат да са сами, отколкото да се свързват с други домашни любимци. Тези гальовни животни се нуждаят от много пространства за игра, затова се уверете, че им предлагате достатъчно място за игра. Те са много интелигентни и жизнени и обичат да са център на вниманието.

домашна коткаСнимка: iStock

Котка Телец (21 април – 20 май)

Котките Телец са склонни да бъдат упорити. Обичат да им е удобно и рядко показват емоции. Те са много лоялни, въпреки че изражението на лицето или жестовете им може да не показват това. Котките Телец нямат много енергия, обичат да спят и обожават храната си. Ако искате да имате спокоен мъркащ приятел, който прекарва повече време в скута ви - котката Телец може да бъде идеалният ви спътник.

Dogsandcats.bg

Котки Близнаци (21 май – 21 юни)

Точно като своите човешки събратя, котките Близнаци са приказливи. Ще има достатъчно мяукане, мъркане, ръмжене и съскане; те са по-гласовити от другите котешки зодии. Те бързо се ядосват, но с краткото си внимание бързо забравят и преминават към други интересни дейности. Имат страхотно чувство за хумор, така че няма да ви е скучно с такава котка.

Рак (21 юни – 22 юли)

Котките Рак са много тихи, предпочитат да си стоят вкъщи, отколкото да обикалят из квартала. Те обичат да се намират в кухнята и са много привързани към стопаните си. Те се нуждаят от много обич и внимание от своите стопани. Котките Рак са много сладки и имат мил характер. Те често са капризни, преминавайки от едно настроение в друго за кратко време.

Котки Лъв (23 юли-22 август)

домашна коткаСнимка: iStock

Котките зодия Лъв са лоялни, приятелски настроени, забавни и горди. Котките Лъв се забелязват лесно. Държат се така, сякаш управляват цялата къща. Те се разхождат из къщата, търсейки внимание. Котките Лъв са изключително сигурни както емоционално, така и психологически. Те изразяват емоциите си открито и понякога действат по пищен или драматичен начин. Те обичат децата и са идеални домашни любимци. Котките от зодия Лъв са много защитни и биха направили всичко, за да угодят на стопаните си.

Котки Дева (23 август-22 септември)

Котките Дева са невероятни спътници. Тяхното шесто чувство им позволява да знаят, когато сте болни или нещастни, и те винаги са там, за да ви утешат. Те са срамежливи животни; те предпочитат собствената си компания и са доволни да играят сами. Котките Дева са резервирани и няма да показват лесно емоциите си. Не очаквайте да дотичат, когато се върнете у дома. Предпочитат да си стоят вкъщи, вместо да обикалят из квартала и с удоволствие ще прекарват целите вечери легнали в краката ви или почивайки в скута ви. Те са естествено чисти, спретнати и подредени.

Котки Везни (23 септември – 22 октомври)

домашна коткаСнимка: iStock

Котките Везни обикновено са спокойни и непринудени. Точно като везните на справедливостта, които обозначават този знак, тези котки споделят вниманието си поравно между членовете на семейството. Те мразят да бъдат оставени сами и са чудесни другари. Котките Везни обичат тихата музика и добрата храна. Пуснете музика, когато излизате от къщата, и те ще останат кротки и нежни. Те могат да ядат почти всичко, съчетавайки това със склонността си да бъдат мързеливи; което ги прави склонни към наднормено тегло. Уверете се, че им осигурявате достатъчно упражнения.

Котки Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Котките Скорпиони са много лоялни. Добротата, която сте показали към тях, когато са били коте, ще се връща при вас до края на живота им. Ако са били малтретирни в ранна възраст, възстановяването на доверието им ще бъде дълъг и труден процес. Котките Скорпиони могат да бъдат са плашещи за другите котки. Те трудно се отдръпват от конфронтации и могат да бъдат злобни, когато се появи възможност.

Котки Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Котките Стрелец са здрави и обичащи забавленията животни. Предпочитат да се разхождат из квартала, отколкото да си стоят вкъщи. Ако ги държите на закрито за дълги периоди, може да разбиете духа им. Котките Стрелец са интелигентни животни, но изглежда им липсва здрав разум. Когато са превъзбудени, те стават доста безрасъдни. Котката Стрелец е една от най-обичливите котки в Зодиака. Ако вашата котка е Стрелец, пригответе се да прекарвате много време на открито.

Котки Козирог (22 декември – 19 януари)

Котките Козирог остават по-млади като поведение завинаги и са склонни да се държат като котенца на стари години. Тези котки имат безкрайна издръжливост и са щастливи да играят с часове. Те са много умни и са най-добрите другари за децата. Котките от зодия Козирог са много лоялни към семейството си и трудно се свързват с други домашни любимци. Тези котки винаги са решени да угодят и търпението ви ще бъде възнаградено.

домашна коткаСнимка: iStock

Котки Водолей (20 януари – 18 февруари)

Котките Водолей наистина са зодиакалните комедианти. Те са нежни и привързани към децата и мяукат само за да чуят собствените си гласове. Те са много интелигентни и много независими. Понякога те не искат да бъдат гушкани или галени, но остават настрана. Те са любопитни и подслушващи и буквално ще навират носа си във всичко.

Котки Риби (19 февруари – 20 март)

Котките Риби са миролюбиви, нежни и мразят виковете и битките. Те са чувствителни към настроението ви и спокойно ще останат до вас, ако сте болни и нещастни. Внимавайте как ги дисциплинирате, ако се държат лошо, те са много интуитивни и усещат, когато сте ядосани. Котките Риби не се нуждаят от много просторни и открити пространства и са подходящи за живеене в апартамент. Те обичат да са във или около вода и обичат да се крият под мебели или в други тихи места.

Виж още