Нека тази вечер е Котешка вечер

котка и собственик у дома Снимка: iStock

Ч ували ли сте за този велик празник  - Котешка вечер? Ако не -  много сте изпуснали! Това е времето в края на деня, в което нашата котка е на почит, а ние сме готови да попием от нейната елегантност, лежерност и мъдрост.

Няма да излъжем, че времето прекарано с мъркащия ни домашен любимец е повече от специално и се наслаждаваме на всяка минута. Това е миг на спокойствие, но и забавление - зависи в какво настроение е котката ни. Как ще реагирате, ако ви кажем, че можете да направите тези моменти дори още по-приятни? Нека тази вечер е Котешка вечер!

Как да организираме перфектната Котешка вечер?

Няколко съставки са необходими, за да приготвим идеалната Котешка вечер - топъл кът в нашия дом, висококачествена луксозна котешка храна и, разбира се - наслада!

  • Топло място у дома

Мъркащите домашни любимци обичат да им е топло. Неведнъж сме ставали свидетели на очарователната гледка, в която гальовният ни спътник спи сладко-сладко под някоя любима наша дреха. А в зимните вечери, наблюдаваме тяхното неспиращо търсене на топлината от парното, мекото одеяло на дивана или последния лъч слънце.

котка и собственик у домаСнимка: iStock

Котешката вечер трябва да е уютна и топла, но в никакъв случай прекалено, защото тези животни са истински пример за баланс в живота - буквално и преносно. Както балансират, ходейки елегантно по някоя висока етажерка в нашия дом, така и са умерени във виждането си за света - те ще се погалят във вас, но и ще ценят личното си пространство; обичат буйните игри, но и дългите дремки; те са вечно гладни, но няма да се задоволят с храна, която не харесват и не отговаря на техните изисквания. Има какво да научим от котките за живота!

  • Специална котешка храна, приготвена по изтънчена рецепта

Вече имаме мястото у дома - топлият ни, уютен хол и любимият диван, но какво е специална Котешка вечер без хубава храна? За вас, не знаем, но за котката ви трябва да е Sheba®. Тъй като те прекрасно разбират нуждите на нашия котешки приятел за висококачествена котешка храна, те създават набор от висок клас гозби, които с изисканост галят котешкото небце.

Sheba® e кулинарен специалитет за котки, който е приготвен с мисъл за всеки детайл, с внимателно подбрани съставки, които могат да бъдат гарнирани с луксозен сос, вкусен пастет или зеленчуци. Дори и най-взискателните котки ще си оближат лапите, а тези, които с радост обичат да си похапват - ще ни направят безсилни пред настойчивото мяукане за още една малка порция.

Кулинарните котешки специалитети на Sheba®, могат да се открият в най-разнообразни вкусове и видове, за да могат да задоволят предпочитанията на вашия мъркащ приятел, а знаем - котките имат своите капризи за храна.

  • Не забравяйте – наслаждавайте се!

котка и собственик у домаСнимка: iStock

Котешката вечер е забележителна както за вас, така и за котката ви. Това е времето, в което вие се прибирате от работа и сте готови за почивка в компанията на мъркащия домашен любимец. Това е момент за развлечение, тишина и блаженство.

Собствениците на котки сме меко казано обсебени от тези прекрасни същества и това е съвсем обосновано. Тези очарователни малки лъвове пленяват сърцата ни точно като истински ловци и се настаняват там с пухкавите си лапи, сладки муцунки и непредвидими характери.

Трябва да отбележим, че тези хитри домашни любимци боравят с изкусни начини, за да получат това, което искат от нас. Мислим си, че контролираме нашия дом, но всъщност истинският шеф у дома е пухкав, има четири лапи, красива козина, и миловидна физиономия, на която трудно можем да устоим пред поредната „молба“ за още една апетитна хапка или лакомство от Sheba®.

Смятаме, че този красив край на нашия ден е истински празник, така че защо не го наречем Котешка вечер и не го превърнем в ежедневие?

Виж още