3-то място за DogsAndCats.bg в категория „Медиен сайт“ в конкурса „Сайт на годината“ 2022

Грамоти Сайт на годината Снимка:

П овече от щастливи сме да съобщим на нашите читатели, че DogsAndCats.bg спечели 3-то място в конкурса „Сайт на годината“ в категорията „Медиен сайт“, в която беше номиниран.

Бързаме да се похвалим, че си тръгнахме от конкурса с две награди за 3-то място:

  • Гласуване на журито от професионалисти в дигиталния бизнес
  • Гласуване на публиката

Както знаете - нашата мисия е да предоставим разнообразно и полезно съдържание, което да помогне на всички бъдещи и настоящи собственици на кучета и котки в отглеждане на техните любими същества.

Стартирахме нашия сайт преди по-малко от година (съвсем скоро ще отпразнуваме първия си рожден ден!) и през тези месеци не си губихме времето - освен да предоставяме информация за отглеждането на прекрасните мъркащи и четириноги домашни любимци, ние се включихме в кампанията на водещите на Прогнозата за времето на NOVA „Време за надежда“. Целта на инициативата е да събира на едно място историите и начините за осиновяване на животните като в секцията на сайта ни може да откриете котки и кучета, които си търсят любящ дом, в който да бъдат щастливи.

Dogsandcats.bg

котка и върху лаптопСнимка:

Целта ни за в бъдеще е да продължаваме да се развиваме и да предоставяме полезна и качествена информация на нашите читатели, за да бъдем от полза в отглеждането на домашните любимци. Тези пухкави приятели са част от нашето семейство и тяхното здраве и щастие са повече от важни!

И не на последно място - бихме искали да използваме възможността да благодарим на всички колеги и специалисти, клиенти и партньори и най-вече на вас, нашите читатели, които сте част от този вълнуващ проект. Специални благодарности и на домашните любимци на екипа, които освен че са прекрасни наши другари, с поведението си са безкраен източник на теми и вдъхновение, за да бъдем все по-добри в това, което правим!