8 идеи, с които да изненадате котешки стопанин за Свети Валентин

котка Свети Валентин Снимка: iStock

А ко търсите нещо дребно и сладко, с което да изненадате половинката си за празника, бъдете сигурни че няма да сбъркате с подарък на котешка тема! Даваме ви няколко идеи за подаръци, които всеки котешки стопанин или просто котешки фен би харесал за празника на влюбените!

1. Котешко легло

Всички знаем, че котките обичат да се гушкат в купи, кошници и кутии и какво ли още не. Защо да не осигурите прекрасно котешко легло за котката на вашата половинка. Със сигурност както котката, така и половинката ще харесат този мил подарък!

котка Свети ВалентинСнимка: iStock

2. Котешко дърво

Помислете дали да подарите на приятеля/приятелката си подарък, който ще зарадва котката му, като в същото време ще подобри интериора на дома. На пазара може да откриете най-различни видове котешки дървета кое от кое по-красиви. Може да съобразите цвета и големината с интериора на дома.

Dogsandcats.bg

3. Свещи

Красива свещ, която мирише приятно никога няма да излезе от мода. А ако намерита такава във форма на котка или лапичка - още по-добре!

4. Знаци и картини

Едни от предметите за домашен декор, който са много популярни в последно време са информационните табели на котешка тематика. На пазара може да се открият най-различни такива с различни послания. Няма да сбъркате и с някоя красива картина.

котка Свети ВалентинСнимка: iStock

5. Подложки за чаши

Подложките за чаши винаги са от полза, плюс че и самите котки се забавляват с тях, докато ги събарят на земята. Така че това може да е подарък не само за половинката ви, но и за котката.

6. Книги

Книга за някое котешко приключение - защо не? „Пътеписът на един котарак“ стана доста обсъждана книга миналата година. Може да не е идеалния любовен и романтичен сюжет, но със сигурност ще предизвика интереса във всеки котешки стопанин.

7. Чаши за кафе

Повечето хора обичат чаша хубаво кафе сутрин, а чаша под формата на котка, с котешки надпис или някоя котешка мъдрост е задължителна за всеки котешки стопанин!

котка Свети ВалентинСнимка: iStock

8. Персонализирани чорапи

Знаете ли, че може да направите персонализирани чорапи на вашата половинка? Вече различни фирми предлагат тази опция, така че изберете възможно най-сладката снимка на котка на вашата половинка и не чакайте повече!

Въпреки че в този списък може да няма много романтични подаръци, ако вашият партньор/партньорка е котешки стопанин - няма да сбъркате с подарък с котешки елемент. Много от тези подаръци са функционални, освен че са забавни, така че със сигурност ще влязат в употреба, вместо да седят тъжно на шкафа и да трупат прах.

Виж още