Разбират ли котките, когато правите секс

котка и стопани Снимка: iStock

К огато заживеем с домашен любимец можем да си задаваме безброй въпроси за тях, тяхното поведение и съжителството ни. От една страна се чудим каква храна да изберем, дали това котешко дърво е подходящо, какъв вид постелка за тоалетна би бил най-добрият избор или какъв график на хранене да установим.

От друга стпана съществуват една група въпроси, които собствениците на мяукащи същества със сигурност си задават, но едва ли ще изрекат на глас, да не говорим да попитат ветеринаря. Един съвсем нормален въпрос би бил - дали котките знаят (или изобщо дали разбират), когато правим секс с партньора си.

И така - знаят ли котките, когато сме насаме с партьора си

котка и стопаниСнимка: iStock

Хората отдавна отглеждат домашни любимци и те заемат голямо място в нашето ежедневието. Котките често ядат, спят и гледат телевизия заедно с нас. Има обаче някои човешки дейности, в които те не могат да участват, колкото и любопитни да са.

Dogsandcats.bg

Разбира се - няма много изследвания по тази тема що се отнася за съжителство между котки и хора. Известно е, че котките се интересуват много по-малко от живота ни, отколкото техните кучешки приятели и понякога дори се отнасят към нас с презрение. Докато кучетата кучетата често искат да участват във всичко, което правим и да са винаги готови за разходка или събиране с приятели у дома, за гальовните животни можем да кажем обратното. Повечето предпочитат тишина, спокойствия, дрямка под слънчеви лъчи или игра с някое хартиено топче или кутията от новите ни обувки.

И все пак, ако сме се усамотили с партньора си - вероятно мяукащите животни могат да надушат по-различни миризми или да чуят нашето движение или по-необичайни звуци, които издаваме въпреки че сме на затворена врата. Но едва ли разбират концепцията за човешкия секс.

котка и стопаниСнимка: iStock

Ако вашите домашни любимци се опитат да се намесят романтичните ви подвизи, най-добрият начин на действие е да се оттеглите в стая без домашни любимци и да затворите вратата. Все пак, винаги съществува риск, котката ви да се хвърли върху вас, защото си мисли, че това е някакъв вид игра, а това може да е болезнено и да развали момента.

Вижте още:

Полов акт при котките

Виж още