Каква порода е котката Пушийн от популярния котешки GIF

котешки лапи Снимка: iStock

К отката Пушийн (Pusheen) е измислена анимационна котка, която завладява интернет. Тя се среща в комикси, плюшени играчки, емоджита, стикери и много други.

Очарователната Пушийн е пухкава, сива котка таби, която е много мила и малко мързелива. Много домашни котки (и хора) могат да се свържат с нейните малки приключения и реалистично котешко поведение. Това е една от причините тя да е толкова популярна. Благодарение на сайтът Excited Cats ще ви разкажем историята на този популярен по цял свят GIF.

Кой е Pusheen в реалния живот? Съществува ли такава котка?

Има вероятност да сте виждали Pusheen на стикер на телефона си. Можете да намерите стикер или продукт с Pusheen за почти всеки повод. Ако ви се спи - може да изпратите на приятелите си стикер на сънлив Пушийн. Ако сте гладни - не се притеснявайте, има стикер и за този повод.

За котка, която изразява емоциите ни ежедневно, истинската котка Пушийн е загадка. Тя е котка от детството на Клер Белтън, съавтор на Pusheen. Сензационното коте е осиновено, когато Белтън е само на 9 години. Според по-старите комикси Белтън от време на време е посещавала Пушийн в дома на родителите си.

Dogsandcats.bg

 

Въпреки че няма окончателен отговор, трябва да приемем, че Пушийн отдавна не съществува. Сега тя би трябвало да е на около 25 години. Но благодарение на Белтън и нейния съавтор Андрю Дъф, Пушийн живее завинаги в сърцата ни под формата на GIF.

Пушийн е любимото сиво таби на света. Котешките ѝ лудории, примесени с човешките ѝ емоции, я превръщат една от най-прочутите котки в интернет. Въпреки че истинската Пушийн вероятно не е жива днес, имаме нейното прекрасно анимационно лице, което ни прави компания в социалните мрежи.

Виж още